Gadd

tråkigt värre

Just nu sitter jag med mina goa UF brudar. Musiken är på högsta volymen i klassrummet. Man mår ju. De senaste dagarna har sett ut som vanligt, skola, träning och en massa plugg. Därför jag har varit lite frånvarande :pp Och denna dagen kommer se likadan ut, haha. Förutom att jag inte hinner plugga...

3 dagar

Lördags kväll blev precis som tänkt. Vid 7 blev det lite fotbolls och volleybollspel med goa vislandabor. Hann sedan vara hemma en timme och fixa mig innan jag och Madde begav oss ut på äventyr, haha. Blev lite chillfest i Hovmantorp, ganska mysigt faktiskt. Tog bussen till V-town vid 1-tiden för lite häng där med. Kom hem vid ca 3 och satte mig och pluggade ett tag, japp sån är jag.

Igår stod det match mot Carlshamn IBK på schemat, blev tyvärr en 6-5 förlust... Sedan har jag enbart pluggat och det ska jag även göra idag. Ska försöka att hinna träna ikväll med. 

Tog tyvärr inga roliga bilder alls denna helgen...

Lördag

Idag blev det proteinpannkakor med banan och ananas till frulle och lite längdskidåkning på tv. Brons till Kalla blev det för er som inte tittade. Idag har jag enbart pluggat eftersom vi har fått 100 saker tills på onsdag nästa vecka... Lär sitta med det tills ikväll då jag troligtvis först ska till weset för lite fotboll sen på fest. ha en bra lördag!

Gårdagen

Fredagar är den segaste och längsta dagen i skolan.. Tur att jag har underbara människor i skolan som gör det 1000 ggr bättre. Hann inte vara hemma mer än en timme igår efter skolan innan jag åkte tillbaka till Växjö. Blev lite hockeytittande med Madde. Alltid lika underbart att vara i den bästa arenan för att kolla på det bästa laget. 2-1 vinst blev det och vi är klara för slutspel. Kunde nästan inte blivit bättre.

Träning

seg skoldag. Fått 100 saker att göra till nästa vecka.. Aja bara att bita ihop. Nästan direkt efter skolan begav jag mig till hjortsberga för träning x2. Först lite tantgympa i 1 h sedan direkt efter blev det fotbollsträning i 1,5 h. Spagettiben<33 Lär kännas imorgon. Fick även ett sött litet armband av min ena lillasyster, så gullig!

nyfunnen kärlek

knäckebröd med avokado, aromat och vitpeppar. Naturell kvarg med hallon och One Whey (Strawberry White Chocolate). DÖR

Mer lov tack

Första skoldagen efter lovet, känns väl sådär. Tur att det bara är 5 veckor till nästa lov! Efter skolan blev den en liten shoppingtur med Olvia. Köpte ett par byxor och två linnen. Byxorna och ena linnet ser ni på bilden nedan. Annars har jag inte gjort så mycket. Sitter och pluggar i detta nuet och ska snart köra en stund på crosstrainern. Ha de gött hej!

 

Myspys som vanligt

Godkväll! Igår efter hemkomsten från innebandy, som förövrigt blev en 8-5-förlust, blev det direkt hockey på tvn. Vinst med 2-1 i förlängningen och jag är hyfsat nöjd ändå. Senare gick jag faktiskt ut och gick en sväng i regnet/snöandet. Vid 12-tiden begav jag mig till världens bästa Olivia och hade filmmys och en pratstund med henne och stoffe. Gick och la oss vid 7 haha. Idag har jag inte gjort så mycket. Morgonmys, musik och en stund på crosstrainern. Mer eller mindre så en söndag brukar se ut. Imorgon blir det back to reality.