Gadd

cs:go

Känns ganska bra att göra en comeback vid cs efter ett för långt uppehåll. Så ja där har jag befunnit mig största delen av kvällen. Har även hunnit med skola, träning och en tripp till stan med mami. Nu blir det sängen för min del, godnatt!

Veckan

Måndag: Mycket chillande och fifa-spelande / Tisdag: även en del fifaspelande men också träning på g

Onsdag: Smakade Nocco för första gången. Väldigt god faktiskt, tips! Mat innan jag kollade på ett lag jag kanske ska spela i nästa säsong...

Torsdag: Började skolan 12. Vid 19-tiden satt vi nervösa i klassrummet innan redovisning för föräldrarna om UF-företaget.

Fredag: Efter skolan blev det hockeytittande med Linno. Mycket trevligt sällskap mindre trevlig match med tanke på förlust...

Lördag: Först kollade jag på vislands fotbollslag som mötte Vederslöv, 1-1 blev det. På kvällen åkte jag tillbaka till Vislanda för mat hos morfar sedan lite fotbollsspelande med ett härligt gäng. 

Idag: Kom för någon timme sedan hem från Vislanda haha, mitt andra hem numera. Kollade på fotboll, vislanda mot vederslöv igen hahaha. 2-2 slutade matchen. Befinner mig just nu hos min papi och gör lite läxor. Snart blir det hockey och senare ikväll ska jag träna.

ha det gött hej

Min helg

Min helg har varit ganska mysig faktiskt. I fredags blev det let's dance med familjen och efter det blev det en timme på crosstrainern. Igår blev det först en shoppingtur med mami och Tilda. Fick med mig en "koft-jacka", en tröja och en hatt som ni ser på bilden nedan. Har inte bestämt om jag ska behålla den än då jag inte känner mig helt bekväm i den, får se imorgon. På kvällen begav jag till Vislanda och lirade lite fotboll med ett gött gäng. Saknade dock Livan :// När jag sedan kom hem vid 11 tiden satte jag mig och pluggade, haha. Idag har hela dagen gått åt att spela min sista innebandymatch för säsongen. Vi avslutade starkt och vann mot Ryd med 4-2. Nu ska jag ta det lugnt och mysa lite med familjen. Ha det gött hej.

tråkigt värre

Just nu sitter jag med mina goa UF brudar. Musiken är på högsta volymen i klassrummet. Man mår ju. De senaste dagarna har sett ut som vanligt, skola, träning och en massa plugg. Därför jag har varit lite frånvarande :pp Och denna dagen kommer se likadan ut, haha. Förutom att jag inte hinner plugga...

3 dagar

Lördags kväll blev precis som tänkt. Vid 7 blev det lite fotbolls och volleybollspel med goa vislandabor. Hann sedan vara hemma en timme och fixa mig innan jag och Madde begav oss ut på äventyr, haha. Blev lite chillfest i Hovmantorp, ganska mysigt faktiskt. Tog bussen till V-town vid 1-tiden för lite häng där med. Kom hem vid ca 3 och satte mig och pluggade ett tag, japp sån är jag.

Igår stod det match mot Carlshamn IBK på schemat, blev tyvärr en 6-5 förlust... Sedan har jag enbart pluggat och det ska jag även göra idag. Ska försöka att hinna träna ikväll med. 

Tog tyvärr inga roliga bilder alls denna helgen...

Upp