Gadd

loving it

Dagen började med körskola i ett antal timmar, himla drygt. 9.30 satte det igång och jag ville mest sova. När jag sedan kom hem satte jag direkt på musik och drömde om bättre tider och längtade mest efter sommaren. Vid 18.30 var det hockeydags och jag satt bänkad i soffan. Lakers vs Leksand. Alltid viktigt att de vinner mot Leksand då min far hejar på dem. Inte bara vinst blev det utan redig utklassning, hela 1-6. Sån sjukt underbar form är Växjö i nu. Iom att Frölunda förlorade idag och Växjö vann så befinner vi oss på en 2a plats nu. Kunde nästan inte varit gladare.

så är det

Ligger just nu med choklad i högsta hugg och inväntar hockeyn. Skellefteå står för motståndet idag. Sjukt taggad. 

Idag har jag samlat vuxenpoäng och varit på banken. Gick inte bra då hon vi skulle ha mötet med hade dubbelbokat :-) Jäkla strul med det hela tiden. Aja efter det blev det donkenmat, prisa gud för detta. Har spenderat det mesta av dagen med världens underbaraste människa som ni ser på bilderna. Gosig dag ändå.

read her blog --> http://oliviaandersson.for.me/

Torsdag

Okej så idag har jag brutal träningsvärk i röven och armarna. Jättekul att sätta sig<33 Visar iaf att jag tränade hårt igår... Mindre nice att jag ska träna innebandy ikväll dock. Kan vara så att jag kommer dö. Annars kom jag hem från skolan nyss, så det är där jag har hållit hus hela dagen. Hände även en sak idag men som tur är så är allt bra nu, tack och lov. Älskar dig snuffe.

fabulous

Nyss hemkommen från årets skönaste träning. Lär kännas i benen imorgon när man måste gå upp för alla dessa trappor i skolan. Känns för jävla bra just nu. Jaha annars då, har gått i skolan som vanligt. 8-16 :-) Hade dock inte alls tråkigt tom den sista lektionen gick bra. Hann inte ens ut ur bussen innan pappa ringde och ville hämta mig. Snabba ryck, därav det sena inlägget... Nejmen ska äta, duscha sen sova. Ha de gött hej.

shoutout to my biggest fan, puss&kram.

ny dag nya möjligheter :-)

tjenis, idag har jag varit betydligt gladare. Tack vare mina gosegrisar i min underbara klass. Slutade 12 idag igen, den är så himla nice. Har haft för mycket energi hela dagen så ska nu sätta på volbeat på högsta volymen och dansa av det haha. Senare blir det plugg och träning efter 1 veckas uppehåll. weho

Man får vänja sig vid mina selfies nu när jag har fått en ny och bättre mobil hehe

från en arg tjej

Idag har det varit en riktig skitdag verkligen. Har varit arg hela dagen och stört mig på minsta lilla sak. Tack och lov att jag slutade 12 idag. Blev lite bättre när jag kom hem och la mig i sängen och kollade på serier iaf, lyckades att inte se alltför arg ut på selfien... Det lär dock inte bli bättre ikväll då jag måste plugga som ett jävla as. Hoppas ni har haft en bättre dag.

Jag saknar dig

De senaste dagarna har varit bland de jobbigaste i mitt liv. Jag förlorade en person som alltid funnits vid min sida. Den mest positivaste och underbaraste människan jag känner. Jag kommer alltid att älska dig, vila i frid.

I några dagar tog jag en paus, en paus från allt, helt enkelt en paus från mitt liv. Jag behövde tänka och sörja. Jag kan inte säga att jag är tillbaka helt, men jag tänker iallafall försöka för att jag vet att hon skulle vilja det.

Jag åkte till pappa idag med min bror för att umgås. En sådan familjestund behövdes verkligen. Att bara få vara tillsammans. Annars har jag försökt att plugga så mycket som möjligt eftersom jag ligger efter lite nu... aja måste sova nu, skola imorgon 8.00.

Ä N T L I G E N

Nu mina kära vänner är det så att ni kommer fälla en glädjetår för mig för nyss fick jag ett brev om att MIN MOBIL HAR KOMMIT!!!! Är så lycklig att jag slipper helvetestelefonen en dag till. Om ca en timme åker jag och hämtar min älskade iphone 5s guld<33 Detta gjorde verkligen min dag. Livet leker.

Tidigare har dagen funkat perfa, gått som vanligt i skolan. Hade även idag 2,5 timmar hål men vad gör det när man får umgås med ett riktigt gött gäng tjejer, som btw är mycket mer sociala än vad det ser ut som på bilden... Kommer nog spendera den mesta tiden av dagen med att leka med telefonen, men vid 8 blir det dock innebandyträning.

Förresten har tydligen min rastlösa mami bestämt att hon och per ska få en stor jävla walk-in-closet, vilket jag kan tycka att jag behöver mer än dom haha. Så det byggs för fullt här hemma.