Gadd

Helgen

Söndag och helgen är över. Skola imorgon kl 8.00. Det bästa är att jag iaf slutar 12.20. I fredags efter skolan blev det förtidigt födelsedagsfirande för Tova, aka mini-me 1. I lördags fyllde hon år, hela 8 år blev min lilla snuffegris. Vi firade henne dagen innan eftersom vi skulle till Astrid Lindgrens Värld på lördagen. Där spenderade jag alltså större delen av min lördag. På kvällen blev det avskedsfest för Alva och Hanna som snart flyttar till USA. Dansade och sjöng i princip hela kvällen. Dem kommer vara väldigt saknade här i Alvesta! Idag har jag spelat match mot strömsnäsbruk som sagt. Tyvärr blev det en 2-1 förlust. Dags att börja träna fullt ut igen känner jag. Är helt slut nu så ska försöka få fram någon vettig mat från kylskåpet innan sängdags. 

Tillbaka till verkligheten

Idag var första dagen tillbaka till skolan som störst, bäst och vackrast. Måste ärligt talat säga att det känns som en helt ny skola nu när det har kommit nya ettor. Kryllar med 99or överallt. Känner mig gammal, 18 år och allt. Snart pension som gäller. Det var iaf helt underbart att få träffa alla igen, man har ju en del att berätta och få höra... Älskar det. Innan skolan var jag och Olivia på Spice n Rice och åt Växjös godaste thaimat. Finns inte ord för hur gott det är, jisses. I skrivandets stund kom jag precis hem. Ikväll ska jag till mitt kära hjortsberga för lite prat med laget osv. Ska även försöka hinna med att kolla på lite kvalité hockey då Lakers ska spela sin första match i CHL.

sjuk

Blev ingen skola för mig idag heller då jag inte känner mig helt 100, dock klart bättre om man jämför med igår. Ska försök ta mig till skolan imorgon eftersom jag bara har företagsekonomi i 2 timmar som jag förhoppningsvis kommer att klara av. Ska bli så himla skönt att komma tillbaka till alla rutiner och träffa mina saknade klasskamrater! Eftersom jag bara har varit hemma idag har jag knappt rört mig från sängen. Kollat på glee, druckit mitt mirakelte och mitt citronvatten för att hjälpa till immunförsvaret så jag kan bli 100% frisk till matchen på söndag. Min första match efter uppehållet, är så extremt taggad! Kommer troligtvis inte gå så överdrivet bra men får göra mitt bästa... På blidavallen i hjortsberga äger den rum för er som vill kolla. Matchstart kl 17.00.

tjo katt

Jag är tillbaka eller ja mer eller mindre. Min far ville att jag skulle börja uppdatera igen så jag gör väl ett försök. Sommaren är över och kan verkligen säga att jag har sådana blandade känslor inför att börja mitt sista år. Har dock inte ens börjat skolan än då jag har typ halsfluss, bra början på sista skolåret... Till och med kroppen säger ifrån. Hur mitt sommarlov har varit det behöver vi inte gå in på för det har hänt alldeles för mycket jag bara vill lägga bakom mig. Kan nämna att jag äntligen har fyllt 18 och tar första klivet in i vuxenvärlden :p Det bästa är dock att min lön har kommit och att jag ska shoppa en hel del kläder nu till hösten!! Bjuder på två likadana selfies sålänge, tjoflöjt

 

Upp